fbpx Skip to content
ONS UNIEK AANBOD

Nieuwbouw huren

 // Assistentiewoningen te huur, Studentenflats te huur, Appartementen

Of je nu op zoek bent naar comfortabele ruime assistentiewoningen voor senioren, moderne trendy studentenflats, of stijlvolle appartementen, bij Vastia vind je het ideale vastgoed voor elke fase van het leven. Als vooraanstaande projectontwikkelaar onderscheidt Vastia zich door het creëren van life-changing vastgoed. Onze nieuwbouwprojecten worden zorgvuldig ontwikkeld om naadloos aan te sluiten op de behoeften van onze eindgebruikers. 

Bij Vastia draait het niet alleen om het aanbieden van woningen; het gaat om het creëren van een levensstijl. Een woonst meer is dan alleen muren; het is een weerspiegeling van wie je bent en wat je nastreeft. Wij geloven in kwaliteit, gemak en het bieden van een onmiskenbaar thuisgevoel. Ons gevarieerde aanbod te huur weerspiegelt deze filosofie, en we nodigen je uit om vandaag nog jouw perfecte woonoplossing te ontdekken. 

Hier begint  het nieuw hoofdstuk in jouw leven, of je nu een senior bent die comfort en zorg zoekt of een jonge persoon die een bruisend thuis wil creëren.

Stap binnen in een wereld waar elke woonst een uniek verhaal vertelt en waar jouw nieuwe hoofdstuk van start gaat. 

Unieke Assitentiewoning te huur
in Beveren-Waas

Ontdek het gemak van onze unieke assistentiewoningen  op een prachtige centraal gelegen locatie. Luxe, comfort en stijl komen samen in jouw nieuwe thuis, met aanvullende zorg- en comfortdiensten. Ervaar het moderne wonen en zorgeloos leven in een omgeving die net zo uniek is als jij. Jouw volgende hoofdstuk begint hier.

studentenflats-te-huur-in Antwerpen

Trendy Studentenflats te huur
in Antwerpen

Studeer in stijl! Ontdek onze trendy studentenflats  in hartje Antwerpen – jouw perfecte plek voor studeren, relaxen en het studentenleven omarmen. Maak van je studententijd een onvergetelijke ervaring in onze toplocaties. Jouw nieuwe thuis wacht op je!