fbpx Skip to content
GEREALISEERD

MiMA - Trendy studentenflats en studio's in Antwerpen.

// UNIEKE WOONBELEVING – LIKE-MINDED FRIENDS & EXPERIENCES INCLUDED.

Vastia creëert inspirerende plaatsen die uitnodigen om te wonen en huren. Wonen is meer dan vier muren en een dak. Het is een deel van onze persoonlijkheid.

Vastia realiseerde hier 26  trendy, comfortabele flats met een en-suite badkamer met oppervlaktes van 16 tot 24m2 en 3 studio’s van 40m2.  De studentenflats zijn fris en ruim ingericht, voorzien van conceptmeubilair (bureau, kast, bed) én een eigen en-suite badkamer. De studio’s hebben hier bovenop tevens een eigen kichenette.  Elke flat is  hoogwaardig en duurzaam afgewerkt.

MiMA heeft tevens een 2 trendy ingerichte keuken (gelijkvloers en bovenste verdieping) met een tv -, zitlounge, waar de studenten samen met hun vrienden kunnen ontspannen, genieten en plezier maken. Studenten kunnen ook gebruik maken van het zonnige dakterras en/of tuin.

// LOCATIE.

MiMA zelf is gelegen recht tegenover de aula’s van de Universiteit Antwerpen (Campus Paardenmarkt). De studentenflats zijn gelegen middenin het bruisende studentengebeuren, vlakbij de leuke terrasjes, winkels en brasserie/restaurants. Meer bepaald op wandelafstand van ’t Eilandje, Ossenmarkt, de Kathedraal en de Meir.

Markgravestraat 9-15, 2000 Antwerpen