fbpx Skip to content

Wat zijn de succesfactoren van een goede investering?

De 5 pijlers waarmee Vastia al 60 jaar levens verandert.

Ons vastgoed verandert levens, elke keer opnieuw. Dat is uiteraard geen toeval. We gaan methodisch tewerk. Elk project steunt op 5 belangrijke pijlers. We delen hieronder graag onze succesformule. Die blijft uiteraard onder ons. Afgesproken?

360° Beheer- & verhuurservice

Wie bij Vastia belegt, kan beroep doen op een all-in verhuurservice. Zo hoeft u zich als investeerder geen zorgen maken over inning van huurgelden, kleine reparaties of contacten met de huurder.

Unieke woonbeleving

Het lijkt evident, maar dat is het niet: bij elk bouwconcept staat de bewoner centraal. Gelukkige huurders zijn onze basis en die zorgt voor gelukkige beleggers.

Vastgoed op AAA-locaties

Wij bouwen enkel op AAA locaties. Zo garanderen we een optimale woonervaring én meerwaardepotentieel bij herverkoop.

 

Betaalbaarheid

Dankzij onze doordachte concepten kunt u al vanaf € 60 000 eigen middelen residentieel vastgoed kopen waarbij de lening volledig wordt terugbetaald door de huurder.

Focus op groeisegmenten

We stemmen onze bouwconcepten af op de drie grootste groeimarkten: studenten, young professionals en senioren. Zo bieden we op lange termijn een garantie op rendement en meerwaarde.

INVESTEREN

Tendens van groeimarkten

STUDENTENFLATS

Specifieke flats voor een continue groeiend segment, gelegen op de perfecte locaties; in het hart van de levendige studentenbuurt en naast de aula’s van de universiteit. Doorheen de jaren zijn studenten ook veeleisend en kritisch geworden, ze verlangen steeds meer comfort. Bij Vastia weten we perfect hoe we aan deze behoefte kunnen voldoen.

STARTERFLATS / YUPPIES

Jong professionals vertroeven meer en meer in grootsteden waar er reeds jaren een acuut tekort is aan kwalitatieve huisvesting. Yuppie- / Starterflats zijn kwalitatieve, betaalbare en moderne flats op locaties waar het kloppend hart van de stad voelbaar is. City living op zijn best voor een sterk groeiende doelgroep.

ASSISTENTIEWONINGEN

De vergrijzing komt op ons af aan een razendsnel tempo. De nieuwe senior wil genieten van het leven en weigert gemedicaliseerde woonvormen. In onze erkende assistentiewoningen ligt het accent op woonbeleving en een discreet zorgcomfort op maat. Ook hier is een nijpend tekort aan niet stigmatiserende moderne woningen met faciliteiten en dienstverlening op maat.