fbpx Skip to content

Beleggen in seniorenvastgoed

Seniorenvastgoed is vastgoed dat geschikt is, of geschikt gemaakt is voor ouderen in onze samenleving. Bij het inrichten van het aangeboden seniorenvastgoed is zeer goed gekeken naar de behoeften van senioren en welke woonwensen zij hebben voor de toekomst.

Door de vergrijzing telt België steeds meer senioren. Het overheidsbeleid is erop gericht dat senioren steeds langer zelfstandig blijven wonen. Zij hebben daarvoor wel de nodige voorzieningen in huis nodig. Denk daarbij aan woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer op dezelfde woonlaag, een aangepaste badkamer en domotica.

Seniorenvastgoed is een markt met toekomst
De seniorenmarkt is een markt met toekomst. De senioren van deze tijd zijn vitaler en actiever dan ooit. Zij stellen dan ook steeds spcifiekere eisen aan een woning. Bij de transformatie van bestaande panden naar woonruimte voor senioren zijn alle aspecten in acht genomen welke comfortabel en probleemloos wonen voor ouderen zeker stellen. Denk hierbij aan gelijkvloers wonen (nultredenwoningen) en passende voorzieningen in toilet en badkamer.

Verhuurbare en reeds verhuurde panden
U kunt een beleggingspand voor senioren kopen in reeds verhuurde staat of u kunt een pand aankopen dat geschikt gemaak is voor bewoning door ouderen, maar nog niet verhuurd is. Onze insteek bij het ontwerpen van seniorenwoningen is de oudere zo makkelijk mogelijk te maken en voldoen aan alle eisen die ouderen aan een woning stellen. Met inachtneming van alle voorschriften en wettelijke bepalingen.

Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen met al uw vragen over investeren in vastgoed in België.