Trendy studentenflat huren?

Moderne studentenflats gelegen in de Markgravestraat 9 - 15.

MiMA biedt jouw een trendy studentenflat met eigen badkamer en conceptmeubilair (bureau, kast en bed), sleutel-op-de-deur opgeleverd. Daarnaast kan je samen met je vrienden genieten van twee aangename keukens, privétuin, ingerichte (tv-)lounge en zuidoost gericht dakterras met prachtig zicht op de St. Jacobskerk.

Het gebouw ligt in de studentenbuurt naast de Stadscampus v/d Universiteit Antwerpen, vlakbij de leuke terrasjes, winkels en restaurants. De Meir, Ossenmarkt en de Kathedraal  zijn op wandelafstand bereikbaar.

Ontdek de hippe buurt van de MiMA

Middenin de studentenbuurt van Antwerpen. De studentenflats te huur zijn gelegen op 150m van de aula’s van de Universiteit Antwerpen én op wandelafstand van de Meir, Ossenmarkt, Kathedraal en de Grote Markt.

Kies hier jouw ideale studentenflat

Aanbod uit 4 typologieën

CONTACT

Wij helpen u graag verder.

Op zoek naar een uniek en trendy kot in de studentenbuurt van Antwerpen? 
Heeft u een algemene vraag? 

Vult onderstaand formulier met uw verzoek of maak vandaag nog een afspraak.

03 289 19 00

Beschikbaar ma - vrij: 9:00 - 18:00

Lead Bron
Lead Status
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Mobiel*
Kopen/Huren*
Interesse Assistentiewoningen
Interesse Starterflats
Interesse Studentenflats
Uw vraag
Ja, VASTIA krijgt toestemming om me te contacteren en mag mijn gegevens verwerken om me op de hoogte te houden over mijn aanvraag, nieuwe projecten, ontwikkelingen, events en interessante aanbiedingen. 

Uw gegevens worden uitsluitend bewaard bij Vastia. In geen geval worden uw gegevens aan derden doorverkocht. Lees hierover meer in onze Disclaimer en Privacybeleid.
Voer de Captcha in
Herlaad