DREAM BIG. START SMART.

Beleggingsvastgoed voor Smart buyers

Are you a Smart buyer?

Investeren doe je slim.

Het recept voor een succesvolle vastgoedbelegging start bij een goed product.
En daar gaat het vaak al helemaal mis.
Veel meer dan de aankoop van stenen en vooropgestelde meerwaarden draait het om de factoren die uw directe huurzekerheid blijvend veilig stellen. Een slimme belegger weet dat en maakt hierin een weldoordachte keuze.

Het gaat om factoren die uw directe huurzekerheid blijvend veilig stellen.

Zoals ook u veeleisend en kritisch bent, stellen ook onze huurders hoge eisen aan hun toekomstige woonst. U verhuurt immers geen rendement of een meerwaarde maar een plek waar het aangenaam is om te wonen en leven.

Bij Vastia is het onze missie om leefomgevingen perfect af te stemmen op de behoeften van hun toekomstige bewoners. Dat start bij een grondig marktonderzoek en het zoeken van de juiste locatie voor het juiste doelpubliek.
Daarnaast is wonen veel meer dan een basisbehoefte. Het is de plaats van waaruit onze huurders hun leven verder uitbouwen. Daarom creëert Vastia inspirerende leefomgevingen die uitnodigen om te huren. Want daar waar het leuk is om te wonen, is de bezettingsgraad ook het hoogst.

Waar het leuk is om te wonen, is de bezettingsgraad het hoogst.

En indien u dat wenst vinden wij voor u ook de juiste huurders. Kwalitatief vastgoed vraagt immers om een kwalitatief huurpubliek. Daarbij kan u rekenen op een vlekkeloze administratieve, technische en financiële opvolging waardoor u investeert zonder extra tijd of zorgen.

De combinatie van toplocaties, gelukkige huurders en een vlekkeloze verhuurservice zijn onze basisingrediënten voor een succesvolle belegging.

Are you a smart buyer?

Ontdek hier al onze succespijlers voor een slimme vastgoedbelegging.

Onze klanten getuigen.

Financiële onafhankelijkheid. Zorgeloos rentenieren. Optimaliseren.

Financieel onafhankelijk

Marie en Bert zijn dertigers in de fleur van hun leven. Ze hebben allebei een drukke job en leiden een actieve en gelukkige levensstijl.

 

Vastgoed is ons plan voor de toekomst. Op ons spaarboekje brengen onze centen maar heel weinig op. Het vastgoed ligt op een toplocatie en biedt een mooi rendement. Dankzij dit extra inkomen kunnen wij onze levensstandaard veilig te stellen en op termijn onze dromen realiseren.

MARIE (34) & BERT (37)

Zorgeloos rentenieren

Hendrik en Elisabeth zijn gelukkige gepensioneerden. Ze genieten volop van hun gevuld leven, hun talrijke hobby’s, vrienden en familie.

 

We hebben over de jaren heen een mooi kapitaal vergaard en wilden op vandaag graag de nodige regelingen treffen. Je weet nooit wat de toekomst brengt. Nu we op pensioen zijn, willen we zorgeloos rentenieren en veilig sparen voor de kinderen en kleinkinderen. Vastia biedt ons een veilige investering en een mooi aanvullend inkomen.

ELISABETH(63) & HENDRIK (68)

Optimaliseren

Jacques is een ondernemer in hart en nieren. Toegewijd aan zijn zaak en zijn voornaamste passie: zeilen. Als investeerder is hij niet aan zijn proefstuk toe.

 

Ik ga altijd bewust om met mijn financiën en probeer zoveel mogelijk te optimaliseren. Mijn doel is om mijn financieel comfort veilig te stellen. De flats die ik bij Vastia kocht zijn uitstekend gelegen en duurzaam afgewerkt. Volgens mij de beste garantie op meerwaarde bij verkoop.

JACQUES (56)

Marie & Bert, Elisabeth & Hendrik en Jacques zijn Smart buyers. Bent u een Smart buyer?