PROJECTGROND

Gezocht

Projectgrond. Afbraakpand. Renovatieproject.

Verkopen?

Bent u de trotse eigenaar van een projectgrond van +5.000 m2, bouwgrond, afbraakpand of renovatieproject op een uitzonderlijke ligging in het centrum? Overweegt u deze eigendom te verkopen aan een interessante prijs? Of hebt u weet van gronden of afbraakpanden in eigendom van familie, vrienden of kennissen?

Geef ons dan gerust een seintje.

Vastia is actief op zoek naar projectgronden, afbraakpanden of renovatieprojecten voornamelijk in en rond Antwerpen, Brussel, Gent of Leuven.

Als gevestigde projectontwikkelaar met een solide financiële basis, kunnen wij u bieden wat u echt verdient.
Vastia koopt rechtstreeks aan en staat garant voor een contante betaling.

Wie ons een tip kan geven kan rekenen op een aanbrengpremie.

Uw eigendom

Ruilen?

Wenst u niet zomaar uw eigendom te verkopen maar zelf een project te realiseren op die begeerde ligging. En dit in samenwerking met een gevestigde projectontwikkelaar? Heeft u al eens gedacht aan een vastgoedruil zonder daarbij zelf risico’s te nemen of uw kostbare tijd en energie te moeten investeren?

Wat dacht u van een vastgoedruil waarbij u naar wens de keuze maakt uit enkele appartementen in de nieuwe residentie, volledig afgewerkt met hoogstaande materialen en stipt op tijd opgeleverd? Die nieuwbouwappartementen leveren u nadien niet alleen een jaarlijkse huurwaarde op die veel hoger is dan voorheen, maar garanderen u ook een sterke meerwaarde.

Denk er eens over na en bel ons gerust voor een vertrouwelijk gesprek.

Uw eigendom ruilen of verkopen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.