HET VASTIA DNA

De pijlers voor een goede vastgoedbelegging

Wat kan ons vastgoed voor u betekenen?

Huurzekerheid. Risicobeheersing. Vermogensopbouw.

Bij Vastia kijken we verder dan de bakstenen om u te helpen een vermogen op te bouwen.
Geen kunstmatige huurrendementen of vooropgestelde meerwaarden maar het verhogen van de huurzekerheid en het beheersen van risico’s zijn voor ons belangrijke factoren.
Beleggingsvastgoed ontwikkelt Vastia volgens haar 5 pijlers: Het Vastia DNA.
Geruggesteund door 50 jaar ervaring realiseren we daardoor vastgoed dat optimaal blijft renderen.

Vastgoed op AAA-locaties

We bouwen steeds op uitgekiende en bruisende locaties én selecteren enkel op basis van het juiste doelpubliek – studenten, jong professionals en senioren –. Toplocaties bij Vastia staan gelijk aan de ideale ligging in de ogen van de huurder. Voorzieningen op vlak van bereikbaarheid, winkels, werk en ontspanning spelen daarbij een zeer belangrijke rol voor het meerwaarde potentieel op lange termijn. Al onze projecten worden gebouwd met erkende aannemers.

Vastia staat garant voor kwalitatief en duurzaam vastgoed op toplocaties.

Unieke woonbeleving

Wij geloven dat een slimme belegger een gelukkige huurder nodig heeft om zijn vastgoed optimaal te laten renderen. Locatie, concept en woonbeleving zijn dan ook een essentieel onderdeel van onze strategie. Als ontwikkelaar willen we namelijk concepten bouwen waar het prettig is om wonen. De meeste projecten worden ontwerpen vanuit de stedelijke omgeving, de gebouwmassa, gevels en plattegronden. Bij Vastia bekijken we het van de andere kant. We gaan uit van de eindgebruiker, als mens, en stemmen het concept daar volledig op af. Pas daarna gaan we tekenen.

Een unieke woonbeleving maakt een gelukkige huurder. En dit vertaalt zich keer op keer in een lagere leegstand en een hogere huurzekerheid. Kortom uw financieel premium.

360° Beheer- & verhuurservice

Bij het verhuren van beleggingsflats komt heel wat kijken. Vastia heeft daarom een verhuurdienst, die exclusief voor Vastia investeerders optreedt. Onze activiteit bestaat daarbij uit het optimaal beheren en verhuren van beleggingsflats.
Daarnaast is het voor ons ook even belangrijk om op vertrouwelijke manier contact te houden met onze bewoners. Het maakt deel uit van onze permanente marktanalyses. Deze feedback is cruciaal om onze concepten steeds te kunnen verbeteren.

U hoeft zich alleszins geen zorgen te maken over het vinden van een huurder of over de administratieve rompslomp die bij de verhuur van uw flat komt kijken. Indien gewenst zorgen wij tevens voor de inning van uw huurgelden en voor kleine reparaties.

Om uw investering een vliegende start te geven, zorgt Vastia voor de eerste huurder, de eerste plaatsbeschrijving, de regeling van de huurwaarborg, de registratie van het huurcontract en volgt daarna alles op. U kan dus zorgeloos investeren.

Betaalbaar voor belegger en huurder

Onze flats hebben een doordacht, flexibel en functioneel design én zijn gerationaliseerd naar duurzaam materiaal- en oppervlaktegebruik. We doen er alles aan om onze flats betaalbaar te houden voor uw huurder maar ook voor u als belegger.

Vanaf € 40.000 eigen middelen kan u reeds een flat kopen waarbij de lening volledig kan worden terugbetaald door de huurder. Onze flats zijn dus financieel zeer toegankelijk.

Marktzekere groeisegmenten

Onze focus ligt resoluut op het realiseren van puur residentieel beleggingsvastgoed in groeimarkten waarvan het potentieel zich naar de toekomst ook zal blijven doorzetten. Studenten, jong professionals (yuppies) en senioren behoren tot deze core doelgroepen. Locatie en concept worden afgestemd op het aantrekken van een kwalitatief en trouw huurderspubliek. Dit verhoogt de zekerheid op maximale inkomsten en biedt op lange termijn de beste garantie op meerwaarde.

 

Daarnaast genereert puur beleggingsvastgoed een rendement dat gemiddeld 50% hoger ligt dan een traditionele huurwoning of appartement.

STUDENTENFLATS

Specifieke flats voor een continue groeiend segment, gelegen op de perfecte locaties; in het hart van de levendige studentenbuurt en naast de aula’s van de universiteit. Doorheen de jaren zijn studenten ook veeleisend en kritisch geworden, ze verlangen steeds meer comfort. Bij Vastia weten we perfect hoe we aan deze behoefte kunnen voldoen

YUPPIES

Jong professionals vertroeven meer en meer in grootsteden waar er reeds jaren een acuut tekort is aan kwalitatieve huisvesting. Yuppie minilofts zijn kwalitatieve, betaalbare en moderne flats op locaties waar het kloppend hart van de stad voelbaar is. City living op zijn best voor een sterk groeiende doelgroep.

SENIOREN

De vergrijzing komt op ons af aan een razendsnel tempo. De nieuwe senior wil genieten van het leven en weigert gemedicaliseerde woonvormen. In onze erkende assistentieflats ligt het accent op woonbeleving en een discreet zorgcomfort op maat. Ook hier is een nijpend tekort aan niet stigmatiserende moderne woningen met faciliteiten en dienstverlening op maat.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd?