Geld lenen om te investeren in vastgoed? Dat kan!
Waar men al jaren geld leent voor persoonlijke spullen, zoals een huis of een auto, is het tegenwoordig erg eenvoudig om geld te lenen voor andere zaken. Mensen lenen niet alleen meer geld voor eigen spullen. Sparen is vandaag de dag niet meer favoriet, omdat dit eigenlijk vrij weinig oplevert. Beleggen in vastgoed komt steeds vaker voor en dat is ook logisch. Door te beleggen in vastgoed, heeft u iets tastbaars in handen. U weet immers waar uw geld in zit. Ook in crisistijden is beleggen in vastgoed een veilige en betrouwbare investering. Het is bijvoorbeeld stabieler dan beleggen in aandelen.

Waarom investeren in vastgoed?
Investeren in vastgoed is ten eerste een vaste belegging. U weet waar u uw centen in heeft zitten. Door uw geld te investeren in vastgoed, beschermt u uw vermogen tegen inflatie. Velen hebben geld op hun spaarrekening staan, maar tegenwoordig verdient u hier weinig aan. De basisrente van een spaarrekening is enorm laag, waardoor u uw geld eigenlijk net zo goed van de bank af kunt halen. Veel mensen zien beleggen in vastgoed dan ook als een goed alternatief voor het spaarboekje.

Daarnaast is het zo dat geld lenen voor een investering een lage rente heeft. U betaalt dus helemaal niet veel om een bepaald bedrag te lenen. Meestal bent u al eigenaar van een huis, maar wilt u daarnaast nog investeren in onroerend goed, zoals studentenkamers of studio’s. U kunt in onroerend goed beleggen op diverse manieren. Ten eerste kunt u natuurlijk gewoon een eigen woning kopen. Op deze manier heeft u meteen een dak boven uw hoofd en kunt u de woning over een aantal jaar weer doorverkopen. Daarnaast is het mogelijk om te investeren in andere panden. Deze panden kunt u eenvoudig verhuren, zodat u maandelijks winst kunt maken.

Hoe lenen?
De meeste mensen hebben niet voldoende middelen op de bank staan om te investeren in vastgoed. Dat is helemaal geen probleem. U dient vaak slechts een deel van de totale som op uw rekening te hebben staan en daarnaast kunt u eenvoudig een hypothecaire lening afsluiten. Dit kan geheel op maat, zodat een investering in vastgoed nog goedkoper wordt.

U kunt het beste investeren in vastgoed dat toegankelijk is voor een grote doelgroep. De bevolking neemt steeds verder toe en we wonen met steeds minder mensen in een woning. Daarom is de noodzaak aan woonhuizen groot. Het is dan ook een verstandige zet om hier geld in te investeren. De meerwaarde van het vastgoed wanneer u het doorverkoopt is natuurlijk interessant. Daarnaast is het zo dat u ook huuropbrengsten krijgt. Wanneer u een pand verhuurt, kan u dit iedere maand een bepaald bedrag opleveren. U investering rendeert dus eigenlijk dubbel.

Vaste inkomsten voor uw lening?
Bij Vastia werd een no-nonsense formule uitgewerkt waarbij u nooit zonder inkomsten zit. Hierdoor kan u een perfecte match maken met uw lening en zonder financiële zorgen investeren in écht beleggingsvastgoed. Die formule wordt enkel toegepast op 3 topsegmenten in de beleggingsmarkt welke marktzeker zijn : studenten, yuppies en senioren. Vastia start bij een heel sterk concept dat zeer goed in de markt ligt én draagt zorg voor een top marketingverhaal voor de verhuur. Begin juli (2014) kan men zelfs lenen aan 2,95% vast op 10 jaar. Een ongelofelijk opportuniteit om uw eigen geld niet op vakantie te laten gaan.

Recommended Posts